No niin, nyt on eläimet esitelty. Voisin sanoa parisen sanaa itsestänikin.

 

Eli olen 22-vuotias tyttönen kajaanista. Tyttönen sanavalinta johtaa jälkensä siitä, etten todellakaan ole mikään aikuismainen tylsä kalkkis, vaan vauhtia ja vaaratilanteita piisaa. Harrastuksiini kuuluu pääasiassa lävistykset ja eläimet, sekä niiden kasvatus. Toissijoille jäävät kirjoittaminen,leffat ja autot. Tykkään myös rakennella elukoille kaikkea kivaa. Kun ostin Rotan niin aloin suunnittelemaan Lotalle isoa virikkeellistä häkkiä, missä se saisi toteuttaa hmm..sanotaanko erikoista persoonaansa. Rahaa tähän häkkiin meni n.3O-4Oe. Ei ei paha, kuva on pienehkö mutta eiköhän siitä selvää saa.

Nyt odotellaan Tintin poikivan, pitäisihän sen tässä lähipäivinä ne muksut pyöräyttää, masu vaan ei valitettavasti ole kovin iso, eli pieni poikue on tulossa tai sitten tuo mamma on taas pissinyt meitä silmään valeraskaudella. Syrkkejä ei ole korvin helppo saada tiineiksi keskellä talvea niiden kärttyisyyden vuoksi ja ei näköjään muutenkaan. Jadelle löysin sopivan sulhasen, PK hopeasoopeli vn, laskeskelin, että Jadesta ja tästä yhdistelmästä pitäisi tulla puolet pk/lk, puolet hopeasoopeli/hopeasoopeli vn. Mutta tiedä nyt ymmärsinkö genetiikan alkeet ihan oikein :D Hopeasoopeli kuviolla olisi sellainen väri mitä haluaisin kasvattaa, mutta ensin nyt kiinnitän huomioni hyviin syrkin ominaisuuksiin, ennen värien hiomista. On kuitenkin tärkeää, että syrkki on sen näköinen, terve ja hyvänluonteinen.

heh, pienenä välikommenttina... iiris tuolla mesästää ilmeisesti pientä ötökkää melkein tapeteissa roikkuen. Välillä tulee väkisellä pieniä välikommentteja, kun nuo elikot hääräilee ympärillä kaikkea hauskaa :DD

Ensikuussa tosiaan näyttelyt 2O.päivä Oulussa. Mukaan lähtee Jade,Ässä,Lotta ja tietty sitten Daisy <3. Ihan kiva päästä tuulettumaan ja hakemaan elikoille rusetteja ja palkintoja *hah* ompas itsevarmaa. No olen aika varma, että Ässä saa L1, niin sen voi rekisteröidä suomen jalostusrekisteriin :) Näyttelyiden jälkeen odottaa ensimmäinen poikue Lotta-Ässä. Eli siitä yhdistelmästä tulee puolet mustaa ja puolet musta vn, sekä puolet-puolet lk/pk :) Selvinnee näyttelyissä onko tuo Jade satiini kuten isänsä, ei siitä oikein ota selvää kukaan :D Ei ole silmä ihan vielä kaikille väreille ja turkkimuunnoksille avautunut, mutta siinähän sitä oppii kun käy näyttelyissä ja saa jyrsimistä kunnon arviot :)

Daisyn kanssa hieman jäskättää lähtiä näyttelyihin, mutta kovaa vauhtia se on kotiutunut ja tottunut ihmisiin ja LATTIAAN. sitä se pelkäsi kuollakseen kyllä kun tuli meille, eikä ihme :/

Ajattelin nyt tähän samaa blogiin kirjoittaa päivärytmini eläinten kanssa (myös avopuolisoni auttaa ja tekee paljon meidän eläinlauman kanssa :))

O6:OO aamu

Kolmen kissan ruokinta, vessalaatikoiden siivous, kissojen veden vaihto, raksuja lisätään tarvittaessa. Tiineenä olevan hamsterin ruokinta ja pupulle tuoreruuat ja veden vaihto ja tarvittaessa heiniä lisää.

14:OO iltapäivä

Tiineenä olevan hamsterin ruokinta. Päiväseltään kissojen leikkiaika :) Jos hamstereille luvassa jotain turvotettavaa, niin laitetaan turpoamaan.

18:OO-21.OO ilta

Kissojen märkäruokinta, vessalaatikoiden siivous, hamstereiden juoksutus juoksutusaitauksessa, vesien vaihto, tarkistetaan siemenseos, jos lisättävää niin lisätään. Hamstereiden tuoreruokinta, kanin käsittelyä, hamstereiden käsittelyä ja tarkisusta ajoittain (hampaat+kynnet, yleiskunto). Elukoitten huoneen lattioiden lakaisu ja elukat yöpuulle.

Mahtoikohan siinä olla edes kaikki :D

Sepä tälläkertaa sitten, seuraavalla kerralla turisen omasta eläinhistoriasta. :)